PolírPro márkaépítés

Készítés 2022 február
Feladat Brand építés

A feladat egy új logó készítése volt a márkaépítés keretein belül, ami tükrözi az ügyfelem elképzeléseit.

A munkáról

Az ügyfelem már régóta szerette volna megújítani cégének arculatát, azonban erre nem került sor addig, amíg egy nap fel nem kerestem a kérdéssel mikor az autómat hozzájuk vittem általános takarításra. Sok mindenre volt szüksége, azonban mi többet kívánhat az ember, ha valaki egy cég alatt szeretne mindent megcsináltatni, mindezekre pedig végül engem kért fel. Nem csak a PolírPro Autókozmetika brand építési munkáit vállaltam el, hanem az AutoMagic Hungary-t is. Számos dologgal foglalkoztunk az utóbbi hónapokban, olyanokkal mint a logó megújitása, offline anyagok elkészítése, nyomdai kiviteleztetése mint például névjegykártyák, mappák az ügyfeleknek, valamint a műhely felmatrcizásáa. Egy új weboldal, és egy reklámfilm még elkészítés alatt áll, azonban azokkal is hamarosan révbe érünk. Ugyanakkor az AutoMagic Hungary egy teljesen új webshopot kapott, és elvállaltam a havi tréningek rendszeres fotózását is. Ezekről a munkáim között találhatsz még részletesebb információt, referenciát.


Az ügyfelem véleménye a munkámról

Pár hónapja ismertük meg egymást. Sokat beszélgettünk és nagyon jó ötletei voltak abban, hogy tudnánk vállalkozásainkat még jobbá, sikeresebbé tenni! Vele elindultunk ezen az úton, ahol napi szinten kapcsolatban voltunk, nagyon elkötelezett, ambiciózus, kreatív olyan dolgokat is meglát ami felet akár én, de lehet más is átsiklik! Nagyon becsületes, lelkiismeretes néha már lehet emiatt mások furcsának gondolják, de ő ilyen. Nem csak együtt dolgozunk hanem már barátok is lettünk. Feltétel nélkül bízunk (bízom) benne. Bármit meg kellett oldani megoldotta!

Amit vállal maximálisan teljesíti, igazából túl teljesít, mert érzi látja úgy jobb lesz, szebb, jobb, tökéletesebb! Tökéletes a kommunikáció amit akár nem csak napi hanem igénynek megfelelően bármikor teljesít! Őszinte, korrekt!

Minden úgy történt (történik) ahogy megbeszéltük! Személy szerint nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk! Mint ember egy nagyon jó koponya, örülök hogy megismertem! Bízom sok közös munkánk lesz a jövőben is! Őszintén, bátran ajánlom bárkinek aki szeretne fejlődni, előbbre lépni!

- Wéber Krisztián