AutoMagic Hungary

Készítés 2022 február
Feladat Brand építés

A feladat a marketing kiszervezése, rendszeres menedzsment, és eseményfotózás volt.

A munkáról

A PolírPro márkaépítése mellett elvállaltam az ügyfelem "társ cégét" is, ami pedig az AutoMagic Hungary. A cég főprofiljaként internetes kereskedelemben tevékenykedik, a kozmetikában is használt, és jól bevált AutoMagic termékek értékesítése a cél. Ehhez volt szükségük egy új webshopra, amit el is készítettünk, és egy ideje már üzemel. Rendszeresen szerveznek tréningeket, ahol a vállalkozó szellemű emberek, akik kozmetikát szeretnének nyitni, megtanulhatják az alapokat nagy vonalakban, illetve megkapják azt az ISO tanúsítványt, amely szükséges lehet egy Autókozmetika nyitásához. Vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy rendszeresen megerőkíthetem ezeket a képzéseket, többnyire minden hónapban. A célom mindig az, hogy bár a tematika többnyire változatlan apró részletektől eltekintve, mindig törekszek arra, hogy valami újat, más megközelítésben adhassam vissza a látottakat, hallottakat, nem mellesleg marketing felhasználásra így rendszeresen van rendelkezésre álló anyagunk.

marketingeseinkkel rendszeresen foglalkozunk a webshop, illetve a képzések social médiában való megjelenésével, tartalmak gyártásával. A marketing munkákat egyébként többnyire kiszervezem a partnerem számára, akivel már régóta egymás útját kisérjük különböző munkákon keresztül. Jó látni, hogy örömmel állnak hónapról hónapra új kihívások elé, és felelnek teljes odaadással a tartalomgyártásért. Büszkén konstatálom nap mint nap, hogy bármilyen téren, bármelyik ügyfelemnek ha marketinggel kapcsolatos szolgáltatásra van szükségük, vagyok abban a szerencsés helyezben, hogy egy kiemelkedően profi, és hozzáértő csapatot tudok számukra kiszervezni.


Az ügyfelem véleménye a munkámról

Pár hónapja ismertük meg egymást. Sokat beszélgettünk és nagyon jó ötletei voltak abban, hogy tudnánk vállalkozásainkat még jobbá, sikeresebbé tenni! Vele elindultunk ezen az úton, ahol napi szinten kapcsolatban voltunk, nagyon elkötelezett, ambiciózus, kreatív olyan dolgokat is meglát ami felet akár én, de lehet más is átsiklik! Nagyon becsületes, lelkiismeretes néha már lehet emiatt mások furcsának gondolják, de ő ilyen. Nem csak együtt dolgozunk hanem már barátok is lettünk. Feltétel nélkül bízunk (bízom) benne. Bármit meg kellett oldani megoldotta!

Amit vállal maximálisan teljesíti, igazából túl teljesít, mert érzi látja úgy jobb lesz, szebb, jobb, tökéletesebb! Tökéletes a kommunikáció amit akár nem csak napi hanem igénynek megfelelően bármikor teljesít! Őszinte, korrekt!

Minden úgy történt (történik) ahogy megbeszéltük! Személy szerint nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk! Mint ember egy nagyon jó koponya, örülök hogy megismertem! Bízom sok közös munkánk lesz a jövőben is! Őszintén, bátran ajánlom bárkinek aki szeretne fejlődni, előbbre lépni!

- Wéber Krisztián