Szolgáltatások

Web Design és Development
Online megjelenés

Átlépted a social media nyújtotta lehetőségeket, és szeretnél valami egyedit?

Eljött az ideje, hogy legyen egy saját online galériád, portfóliód, egy egyszerű landing paged, vagy akár részletesebben mesélnél magadról, esetleg egy munkához kell egy online önéletrajz, mert az mostanában nagyon menő? Jó helyen jársz.

Írj üzenetet!
Hogyan kezdjünk bele?
A folyamat
01
Tervezés

Felmérem az igényeidet, hogy mi az, amit pontosan szeretnél, hány oldalról lenne szó, szeretnéd-e szerkeszteni a tartalmat, vagy statikus legyen.

02
Pontosítunk

Ezek fejében kapsz egy árajánlatot, majd egy látványtervet. Ezt követően még elállhatsz, ha mégsem kell a weblap. Ha pedig minden rendben, megkezdődik a fejlesztés.

03
Egyeztetés, leadás

Folyamatosan fejlesztem az oldalt, mindeközben hangsúlyt fektetve a reszponzivitásra, illetve SEO-ra, majd helyzetjelentések sorát követően befejezzük a weblapot.

Milyen weboldlakat vállalunk?
Ahogy a referenciáim között látható, pár weblapon már túl vagyunk

Azonban weblapokat nem minden esetben vállalunk el, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy nem fogjuk. Kezelőfelületes weblapokon ketten dolgozunk már, az egyik barátommal, és mivel egy weblap mindig komolyabb meló, ezért a grafika mellett jelentősen háttérbe szorul. Többnyire grafikus vagyok, kisebb részben frontend developer, de az biztos, hogy webdesign tervezést nagyobb valószínűséggel vállalok kódolás nélkül. Ha megtetszett valamelyik weboldalunk, vagy akár a portfólióm, amit éppen olvasol, és szükséged lenne hasonlóra, ne habozz írni, kérdezni nem tilos.

Statikus weblap

Sok esetben találkoztam már azzal, hogy valakinek csak egy egyszerű bemutatkozó oldal kell, nem nagyon szeretné szerkeszteni, esetleg pár módosításra lenne szüksége időközönként, amit mi is meg tudok csinálni, ellenben felesleges ezért admin panelért fizetni. Teljesen jogos, és érthető érv, ugyanakkor sok pénzt is meg lehet vele spórolni. Nem wordpressben dolgozunk, hanem saját magunk írjuk meg az oldalakat.

Mennyibe kerül?
Admin panel tervezés

Ugyanakkor sokan vannak, akik dinamikusan szeretnék kezelni a tartalmat a weblapjukon, ebben az esetben szoktunk készíteni egy személyre szabott admin panelt a szerkeszthetőség érdekében. Viszont ezzel együtt jár, hogy időigényesebb is, sajnos nem kreatív ügynökség vagyunk, nem is fő munkaidőben, hanem két fiatal srác, akik szeretnek kreatív dolgokat teremteni. Ennek tudatában érdeklődj weboldal iránt.

Mennyibe kerül?
Mit foglal magában a weblapkészítés?
  • Közös megbeszélés
  • Struktúra kialakítása
  • Igények felmérése
  • Kódolás
  • Igény esetén kezelőfelület készítése
  • Javaslattétel Hosting szolgáltatásra

Let's get down to business

Beszéljük meg a részleteket.
Bármilyen kérdéssel kapcsolatban szívesen válaszolok.